Retourneren

Retourneren

Bij Lief & Leer is het uiteraard mogelijk je bestelling te retourneren (mits je bestelde product niet onder een wettelijke uitzondering valt en de artikelen ongedragen en in originele verpakking zijn). Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. We zouden het fijn vinden als je even een mail stuurt naar info@liefenleer.nl als je wilt retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn. 

Ons retourneeradres is:

Lief & Leer

LJ Costerstraat 15

1561JL Krommenie

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Lief & Leer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@liefenleer.nl of gebruik maken van het modelformulier voor herroeping. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. 

Let wel op: het herroepingsrecht geldt niet voor op maat gemaakte producten

Op producten die je via Lief & Leer koopt die op maat worden gemaakt volgens de door jou ingevoerde specificatie, is het herroepingsrecht niet van toepassing. De verkoop is dan na succesvolle betaling definitief.