Garantie en klachten

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Is het product kapot gegaan? Mail een duidelijke foto naar info@liefenleer.nl. Zo kan worden bepaald of reparatie of vervanging mogelijk is.

Goed om te weten:

  • Je hebt geen garantie als de producten als deze in aanraking zijn gekomen met water of andere vormen van vocht. 
  • Verlies of diefstal valt niet onder de garantie.
  • Let op dat dierlijke stoffen (zoals leer) naar verloop van tijd soepeler worden of kleur van andere materialen kunnen opnemen. Dit hoort bij het materiaal en hier is niets aan te doen. Dit valt niet onder garantie en hoort bij het gebruik.

Klachten

Lief & Leer doet er alles aan om te zorgen dat je blij bent met je bestelling en onze service. Het kan echter altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@liefenleer.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Sinds 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.