Nieuwe sleutelhangers!!!

Met heel veel trots presenteren we vandaag onze nieuwe sleutelhangers. We nemen je mee in het proces van bedenken en produceren en vertellen je alles wat je moet weten over deze supergave nieuwe sleutelhangers.

Misschien wisten jullie het nog niet, maar Lief & Leer is ooit begonnen met alleen maar sleutelhangers. Die waren te koop via een account op Instagram. Later kwamen er nog via Facebook armbanden bij en dat is uiteindelijk samengevoegd tot een officiële webshop genaamd Lief & Leer. Maar in het vroege begin kon je dus alleen maar sleutelhangers bij ons kopen! Deze waren altijd helemaal zelf gemaakt. Niet zo lang geleden kwamen we andere hele gave sleutelhangers tegen, namelijk de leren hartjes van Movleggie. Daardoor kwam onze eigen productie op een iets lager pitje te staan. Maar het begon weer enorm te kriebelen om zelf aan de slag te gaan. En met overal om ons heen dat gave leer met dierenprint, kwam de inspiratie vanzelf. Er borrelde een idee bij ons op…. 

Het design hebben we al in de vroegere Lief & Leer tijd in het assortiment gehad, maar nu hebben we het in een nieuw jasje gestoken. Net even anders… Een design met leuke details, zonder al te veel poespas. Zodat alle aandacht naar het gave leer kan gaan. Maar welk leer precies… We wisten zeker dat het een dierenprintje moest worden. Bij de groothandel is ons oog gevallen op een zwart-wit cheetah-achtig printje. Dit moest het worden! Maar toen we de luipaard-printjes zagen, konden we ons echt niet inhouden en hebben we dat ook mee naar huis genomen.  Te leuk om te laten liggen!

 

Toen begon het productieproces. Dit is altijd even passen en meten, maar als je het eenmaal onder de knie hebt, gaat de rest vanzelf. Het productieproces blijft natuurlijk geheim van de smid dus daar laten we niet te veel van zien…

 

Wat is dat toch leuk om te doen en wat ruikt dat leer toch heerlijk. Tussendoor telkens het lekker zachte vachtje aaien… Maar uiteindelijk kunnen we jullie nu met onwijs veel trots presenteren…. (Tromgeroffel graag!)

Tadaaaaa, onze nieuwe sleutelhangers! Supergave eyecatcher aan je sleutelbos, die ook nog eens heel praktisch is. Je herkent jouw sleutelbos uit duizenden en kunt deze fijn vasthouden aan de sleutelhanger. De dierenprintjes zijn helemaal hip en heerlijk zacht vachtje. 

De sleutelhangers zijn inclusief de ring 13cm lang. En zeg nu eerlijk: voor €4.95 kun je ze toch niet laten liggen…?!

 

P.S, De toffe sleutelhangers zijn nu ook te koop bij de meeste verkooppunten!