Nieuwe natuursteen armbanden!

Voor alle armbanden uit dit bericht geldt: op = op. Zie je de armband niet meer in de webshop staan? Dan is deze uitverkocht en keert niet meer terug in de collectie.

Nieuw in ons assortiment: natuursteen armbandjes! Naast de basiscollectie edelstenen, voegen we dus ook nog een aantal super mooie Jade armbandjes toe!

Wat vooral zo bijzonder is aan deze armbanden is de vorm van de kralen, zogenoemde 'rondellen'. Dit is een superleuke afwisseling op de ronde kralen, het maakt ze net even anders. Normaal zijn kralen in deze vorm een stuk duurder, omdat het slijpen veel tijd in beslag neemt. Daarom zijn we extra blij dat we ze toch betaalbaar voor jullie konden houden. 

Jade is een reinigende en beschermende steen (met name tegen lichamelijk letsel). Het zorgt voor harmonie en evenwicht en trekt voorspoed, geluk en welvaart aan. De steen bevordert zelfverwezenlijking en zelfredzaamheid en helpt om negatieve emoties en irritatie los te laten. Het werkt in op het hart chakra en bevordert hiermee liefde, verzorging en tolerantie. Jade stimuleert het bedenken van allerlei ideeën en ook de daadkracht om ze in praktijk te brengen. Het is een goede steen om bij je te dragen tijdens een reis of vakantie voor wat extra bescherming. Fysiek werkt jade sterk reinigend, brengt allerlei lichamelijke systemen in balans en verwijdert gifstoffen uit het lichaam. Het heeft een positieve werking op nieren en bijnieren, blaas, het zenuwstelsel, vruchtbaarheid en op het bevallen. (bron)

Deze armbanden zijn verkrijgbaar in 2 maten: 6mm is verkrijgbaar in 3 kleuren en 8mm in 5 kleuren. We laten ze graag aan jullie zien:

We vallen meteen met de deur in huis: de favoriet van Julia! Het middelste armbandje is de 6mm in de kleur natural grey. Past overal bij en doet vooral denken aan Veldspaat (bovenste armband). Love it!

 Een mooie vrolijke roze kleur mag natuurlijk niet ontbreken! Op de foto zie je alvast 1 van de nieuwe leren bandjes, die we volgende week gaan introduceren... :-) 

Je kunt heel goed mixen en matchen met de armbandjes, dat is goed te zien bij deze mooie combinatie. Zwart is verkrijgbaar in zowel de grote als de kleine maat. Bijvoorbeeld gaaf met een panterprintje en een gaaf grijs armbandje uit dezelfde collectie om het geheel wat te breken. 

 Ook hebben we een hele mooie lichtgrijze kleur, waar een vleugje blauw in lijkt te zitten. Daarom is deze ook heel erg mooi te combineren met onze denim blauwe leren wrap

 Donkergrijs met donkerblauw is altijd een goed idee. Deze antracietkleur is hartstikke mooi ook bij zwart en is heel makkelijk te combineren met andere kleuren. 

En tot slot nog een adembenemend mooie lichtblauwe kleur...! Deze is zo super mooi! 

En niet te vergeten: hoe leuk is dit als cadeautje voor de feestdagen! Bijvoorbeeld voor het dobbelspel of iets kleins onder de kerstboom. Met een hele mooie betekenis!

Welke armband is jouw favoriet? Laat het ons vooral weten!

Groetjes,

Joan en Julia