Nieuwe leren armbanden met schuivers

Een van onze populairdere producten zijn de leren armbanden met schuivers. Dat snappen we helemaal, want we brengen ze telkens in nieuwe kleuren uit die bij het seizoen passen en we vinden het super leuk om af te wisselen met de steentjes die we erop maken. 

De armbanden zijn gemaakt van eersteklas echt Europees leer. Het is zeer goede kwaliteit nubuck leer. Dit is een leersoort die zo zacht is als fluweel en daardoor een superluxe uitstraling heeft. Ze zijn afgewerkt met een verzilverde schuiver, wat betekent dat je de schuiver bij eventuele verkleuring door het dragen gewoon kunt oppoetsen met een zilverpoetsdoekje. Dan glimt deze weer als nieuw. Op het schuivertje maken we dan een gaaf steentje vast: dit keer zijn we gegaan voor panterprintjes in verschillende bijpassende kleuren, een roze mandala en een super mooie 'polaris' glimmende steen. Ook is er een armband met een schuiver in de vorm van een ster. In dit geval is de volledige ster gemaakt van verzilverd materiaal dat je op kunt poetsen. 

 Tadaaa, alle 7 nieuwe kleuren! 

 Wat zo handig is aan deze armbanden, zie je op deze foto. Je kunt ze namelijk in 3 verschillende standen verstellen. Daardoor is de armband geschikt voor polsen van 16 tot 20cm. Ideaal! Dus als je de armband cadeau geeft, hoef je ook niet bang te zijn dat de ontvanger de armband niet past. 

 Zwart met panter is misschien wel de populairste versie van de armband! Zwart kan overal bij en panter is gewoon super hip momenteel. Let er maar eens op, je ziet het overal! 

Dan hier de mooie glimmende steen waar we het over hadden. Heel eerlijk gezegd: de steen is zo mooi dat dit effect eigenlijk niet goed op de foto te krijgen is. In het echt nog veeeeel mooier!  

En wat vinden jullie van deze mooie zachtroze? We hebben ervoor gekozen het geheel rustig te houden door ook een steentje in dezelfde tint roze te kiezen. Met een mooie mandala print erin!  

Een super speciale armband: leer met glanzend slangenprint erin verwerkt! Hier hebben we gekozen voor een zilverkleurige ster als schuiver. Weer eens wat anders en het past onwijs goed bij het glanzende van het leer. 

Natuurlijk kan een gewaagdere armband niet ontbreken in de collectie! Denim blue is de meest felle kleur, maar alsog is het een hele gangbare kleur, omdat het zo makkelijk te combineren is met bijvoorbeeld spijkerstof. Natuurlijk met een gaaf panterprintje!

 En dan HOE leuk is deze! Een mooie grijzige taupe kleur. Super super mooi in combinatie met de jade armband natural grey en met een armband van hematiet. Stoer, maar toch vrouwelijk! Dit is onze favoriet. 

Of is deze groene toch favoriet?! We kunnen gewoon niet kiezen, ze zijn allemaal zo leuk!! Groen is een mooie trendkleur van dit moment. Deze kleur groen is niet zo fel, maar juist vergrijsd. Dat is de chiquere versie van de modekleuren van tegenwoordig. Heel mooi in combinatie met de groene jaspis. In de herfst kun je er bijvoorbeeld een lichtere armband bij doen (op de foto zie je veldspaat) en in de winter juist een donkere zoals hematiet. 

Nog even alles op een rijtje:

  • De armbanden zijn gemaakt van eersteklas superzacht Europees leer. 
  • Verstelbaar tussen 16 en 20cm, dus past altijd. 
  • In 7 trendy kleuren. 
  • €9.95 per stuk 

We hopen dat we jullie weer hebben kunnen verblijden met deze collectie!

Groetjes, 

Joan en Julia