Nieuw: leren ringen!

Deze zijn leuk voor jong en oud en weer eens iets anders dan anders! De ringen zijn speels en toch chic en zijn ontzettend makkelijk te combineren met andere sieraden. Ze passen namelijk heel erg goed bij onze andere collecties! De ringen zijn gemaakt van allerlei verschillende kleuren en soorten leer en als eye-catcher zit er een bijzonder steentje op. Het steentje glinstert mooi in het licht.

We schreven ongeveer twee weken geleden een blog over onze nieuwste collectie leren ringen. Maar tegen de tijd dat de blog online zou komen, was de volledige collectie al uitverkocht! We hebben dus ondertussen een complete nieuwe collectie gemaakt en de blog herschreven. Maar even tussen ons gezegd: deze collectie is misschien nog wel leuker dan de vorige hoor! 

Even een terugblik op de eerste serie leren ringen: 

 

Leuk he? Dat vonden jullie dus ook, want ze waren binnen no-time verkocht. 

Graag tromgeroffel voor de nieuwste collectie!

 

Styling tips

Je kunt de leren ringen heel goed bij andere ringen dragen, maar door het bijzondere steentje is dat niet noodzakelijk. Het is een goede optie om bijpassende armbandjes te dragen, zodat je de ring extra goed benadrukt. Je kunt de ringen combineren met allerlei andere sieraden, vanwege de veelzijdige neutrale kleuren. 

Goed om te weten

De ring is ongeveer ringmaat 17.18. Met maat 19 past de leren ring ook, maar kan de ring in het begin een beetje strak zitten. De ring is gemaakt van leer en dit is een natuurlijk materiaal: door je lichaamswarmte kan het leer dus wat soepeler worden. Dit hoort bij het materiaal. Wil je lang plezier hebben van je ring? Doe deze dan af als je gaat douchen, zwemmen, sporten, schoonmaken, etc.

  

Tip: geef een leren ring cadeau 

Geef je de ring cadeau? Dan leveren we de ring in een mooi ringendoosje. Ideaal cadeau voor een kleine prijs, voor je zus, moeder, vriendin, buurvrouw, of gewoon voor jezelf! Door de neutrale kleur zal de ring bij veel mensen in de smaak vallen. 

En, wat vinden jullie ervan?! Zie je jezelf al met zo'n gave ring? 

Groetjes,

Joan en Julia