De leukste Valentijnsdagtips 2021

Valentijnsdag: sommigen vinden het commercieel, ik persoonlijk grijp elke kans aan om te horen van mijn liefste hoe blij hij met mij is. Sommige mannen kunnen nu eenmaal wel een stok achter de deur gebruiken om iets attents te doen en ik kan niet vaak genoeg horen hoeveel hij van mij houdt! Wat mij betreft dus een erg leuke dag: 14 februari. 

Hoe verras je je liefste? Eigenlijk is het traditionele recept voor Valentijnsdag altijd goed: een lief klein cadeautje en als je echt uit wilt pakken kun je er nog een date aan vastplakken. 

Cadeautips:

1. Onze Valentijn special van 2021: een rozenkwarts armbandje met hartje, in een luxe linnen cadeauzakje. Rozenkwarts is de steen van de liefde dus toepasselijker kunnen we het niet maken!

2. Een stoere sleutelhanger in de vorm van een hartje! We hebben grote en kleine hartjes in allerlei printjes. Dan zit er altijd iets tussen wat in de smaak zal vallen. 

Onze bezorg- en inpakservice

Laat het cadeautje rechtstreeks bij de ontvanger bezorgen! Bestel op tijd! Voer je eigen adres in bij factuuradres en het adres van je liefste bij verzendadres. Wil je het anoniem versturen? Laat het opmerkingenveld dan leeg of geef dit even aan. Wil je dat we een berichtje op het kaartje zetten zodat de ontvanger weet van wie het is? Laat dan je korte boodschap achter in het opmerkingenveld. 

Luxe cadeauverpakking of gratis Valentijnverpakking? Bestel je een cadeautje zonder luxe verpakking? Dan kun je altijd gebruik maken van onze gratis inpakservice. Voor Valentijnsdag zullen we je cadeautje in een mooi rood papieren zakje verpakken en dit natuurlijk nog aankleden in hartjesthema. Een feestje door je brievenbus!

Date-tip:

Onlangs hebben we het hier al uitgebreid over gehad: hoe kun je in de lockdown nog iets leuks ondernemen? In onze blogpost hierover staat onze ultieme tip voor een leuke romantische date: uit eten in je eigen huisBestel bij jullie favoriete restaurant en laat de heerlijkste gerechten bezorgen. Jullie verdienen het! Trek mooie kleding aan en dek de tafel feestelijk. Kaarsen aan, muziek erbij.... Leg de telefoons in een andere ruimte en geniet van een heerlijke avond samen! 

Bonustip:

Stuur het linkje van deze tips gewoon door naar je liefde. Vraag je je weleens af waarom je hints niet opgepikt worden? Soms moet je gewoon schaamteloos superduidelijk zeggen wat je graag wilt. Dat werkt, echt! Doen!