8x Waarom een sleutelhanger een perfect cadeau is

Onze leren sleutelhangers zijn razend populair en worden vaak besteld om cadeau te geven. Snappen we heel goed! Het is namelijk een perfect cadeau voor verjaardagen, housewarming, allerlei andere mooie mijlpalen of voor gewoon zomaar. Waarom? Dat gaan we je vertellen!

1: Ten eerste ziet een sleutelhanger er heel erg leuk uit. Je wordt meteen blij als je naar je sleutelbos kijkt! Of je nu een dierenprintje, een hartje of een basic sleutelhanger hebt, je wordt er blij van. 

2: Een herkenbare sleutelhanger is hartstikke praktisch. In één oogopslag herken je jouw sleutelbos in het sleutelkastje en je vindt hem heel makkelijk terug in je tas. Ben je je sleutelbos verloren? Dan kun je de sleutelhanger omschrijven als herkenningspunt en is de kans groter dat je je sleutels weer terugkrijgt. 

3: Zie je de juiste sleutels toch niet zo goed liggen in je tas, ondanks een gave sleutelhanger? Dan kun je je sleutelhanger ook goed voelen! Zeker een vachtje kun je heel goed herkennen op de tast, vanwege de zachte haartjes. Zo houd je die verschillende sleutels perfect uit elkaar zonder ze allemaal uit je tas te hoeven halen. 

4: Het is een onwijs origineel cadeau. Niet alleen voor een verjaardag, maar ook voor een housewarming. Een bos bloemen is ook heel leuk, maar een sleutelhanger is ook nog eens handig! Zeker mannen maak je blij met praktische cadeaus. 

De sleutelhangers zijn ook een perfect cadeau voor iemand die een eerste eigen auto heeft gekocht. 

5: Elke keer als je naar de sleutelhanger kijkt, denk je even aan degene van wie je hem hebt gekregen. Lief! Superleuk om zomaar te geven, omdat je iemand waardeert of als hart onder de riem. De hartjessleutelhangers worden vaak als cadeautje gegeven als hart onder de riem.

6: Onze sleutelhangers zijn ook heel zacht voor de portemonnee. Met een mooi bos bloemen, cadeaubon of envelop met geld ben je vaak duurder uit. Het is dus niet alleen fijn om een sleutelhanger cadeau te krijgen, ook om te geven. 

7: Bestel je bij ons een sleutelhanger? Dan pakken we deze altijd leuk in in een zakje met vrolijke sticker. Je mag ook aangeven als het voor een speciale gelegenheid is, dan kunnen we de cadeauverpakking daarop aanpassen. Service van de zaak! Kosteloos dus. 

8: Wil je de sleutelhanger rechtstreeks naar de gelukkige ontvanger laten sturen door ons? Scheelt jou weer in de verzendkosten. Laat je eigen adres achter als factuuradres en vul bij het bezorgadres de gegevens van de ontvanger in. Vergeet niet om bij het opmerkingenveld een korte boodschap achter te laten, zodat we die op een kaartje kunnen schrijven. Anders weet de ontvanger niet van wie het cadeau afkomstig is. Ook dat doen we geheel kosteloos. 

Hebben we je al kunnen aansteken met ons enthousiasme? Onze sleutelhangers vind je hier. Het is moeilijk kiezen, je bent bij deze gewaarschuwd! :-)